Bakmuts uut 't Vechtdal is gespecialiseerd in allerlei verschillende producten uit de streek. Deze verkopen wij via onze webshop en via onze winkel in Lutten, Anerweg Noord no. 24. We kunnen leuke en lekkere pakketten maken voor jezelf, voor de ( klein ) kinderen en voor alle andere mensen die je dierbaar zijn. We hebben ook producten voor dagelijks gebruik, zoals zuivel, of voor een beetje luxe.

Bakmuts uut 't Vechtdal is gevestigd in Lutten. Alle bestelling worden zo snel mogelijk verzonden vanuit ons eigen magazijn. We doen ons best het zo snel mogelijk te versturen maar de producten van Zuster Evie worden met de hand gemaakt waardoor het een dagje langer zou kunnen duren.

Bestellingen boven de € 50,- worden gratis verstuurd. Als Luttense ondernemer bezorgen wij gratis binnen de gemeente Hardenberg, Ommen en de Friese Wolden. De bestelling is dan nog sneller in huis en de mogelijkheid om te betalen met de pin. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons in de winkel op te halen.

VOOR BEDRIJVEN

Heeft u een speciaalzaak, winkel of boerderijwinkel en heeft u interesse in onze Zuster Evie producten, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.